18.000 persones amb poca feina

Avui és dimarts, tot el dia! I què passarà a la posteritat d’aquest dimarts 8 de novembre? Doncs entre altres coses aquest home, que va trobar una cartera amb quasi dos milions de peles al seu bar, i va el tio i les torna!!
Anda que jo les torno. Anda!!

Un tema que tampoc em deixava dormir era si aquests 18.000 pillats aconseguien batre el record Guiness de “gent en grup que es renta les dents a la vegada“. Mare meva de Déu… però qui coi s’inventa aquests records?? No ho entenc… vale que jo perdo el temps fent posts, però lo d’aquesta gent és pitjor, eh? Van i diuen “…ei, ei, perquè no ens reunim 18.000 persones a veure si superem el record mundial de gent en grup que es renta les dents a la vegada?” No tenen res més a fer? Poca feina, senyors… poca feina.

En canvi, jo que ara estic preparant els nous capítols del Valga’m, i que no tinc ni un minut per perdre, va l’avi i em fot un rollo que ja porta 3 dies! Crec que finalment, avui acabarà la narració…


…o no u_u