Uri Gheler i els culleres

La primera vegada que vaig sentir a l’Uri Geller va ser a quarts de set del matí, amb el seu gran èxit “A la muntanya“… quan el meu cervell es va coordinar amb la meva oïda, ràpidament vaig saber que estava escoltant un èxit!

Uri Geller i els culleres va néixer a Granollers al 1997 i es van editar ells mateixos la maqueta. Comencen a  fer concerts i a finals del 1998 estrenen el vídeoclip de la mítica “A la muntanya!!”.  I conta la llegenda que actualment es fan dir Marujita Manson, i han decidit enviar a la merda a l’SGAE regalant el seu dic sencer a la seva web. Ole, oleee…

El vídeoclip era especialment bonic i preciós, ja que ell anava disfressat de monitor, amb barretina i xiruques, i els nens diguessim que més que nens eren uns iaios molt simpàtics. Era un rodatge de bonics paratges, on Uri anava acompanyat del grup d’avis que cada vegada que ell preguntava alguna cosa, ells sempre contestaven “A la muntanyaaaaaa!“. Ja podeu votar aquest mític freakie, que ens va taladrar tant i tant amb la típica cançoneta, i que a la vegada nosaltres cantàvem taladrant a altres persones.

Apa, fins a la tarda!! A la muntanyaaaa!