Déu vos Guard des de Moià!

Aquest Déu vos guard que veieu aquí a l’esquerra ens l’envien Ber i Gri del 2n 3a, des de Moià!! Ja l’hem afegit a la galeria!! Recordeu que podeu seguir enviant més deusvosguards-pels-puestos i els anirem posant! Ole ole!

Però avui han passat més coses pels puestos! Per exemple, han detingut a aquest home per conduir begut… però no conduïa un cotxe sinó la seva cadira de rodes! Uoooo!! Serà cosa de la consellera Tura? Si és que els polítics ja no saben que fer ni que prometre als ciutadans!!

Però els ciutadans se les pensen totes, i tenen molta imaginació! Mireu per exemple la indústria de la droga, que cada vegada es diversifica més. Ara ja tenen un equip de futbol i fins i tot funeràries (suposo que per si et passes amb les drogues, pos ja ho arreglen ells mateixos…).

Apa siau! Ens llegim aquesta tarda!