Si això fos South Park

Si això fos South Park, jo seria aquest personatge que veieu aquí a l’esquerra. Si voleu perdre el temps fent el vostre propi personatge de South Park, apa, feu click aquí. I si encara voleu perdre més temps fent altres coses, us podeu apuntar a la colla castellera femenina que ha fundat la Gemma.

Per cert, ja podeu trobar HARRY POTRA I EL PEDROT FILOMENAL a Mataró, concretament al carrer Argentona, número 77, a ILUROCÒMIC. Aquí a la dreta teniu la foto de l’aparador de la botiga. Si aneu i demaneu un Harry Potra us atendrà un senyor molt simpàtic que us el vendrà.

A casa estem molt contents, perquè en Ghhhny va arreglar la tele (te un curs de CEAC d’Electricista de Televisors Cremats per Llamps Emesos per Gats Elèctrics –flashback-). Total, que ahir a la nit després de sopar la vam posar, i ens vam quedar adormits…


…perquè ho fan, això??…
Cabrons!