Categories
Coses de la vida

Tomàtic tic, tic..!

Què hi ha més català que un tomàquet? Bé, en principi em venen a la ment moltes coses i persones, per exemple, la Núria Feliu. Però si traieu de la llista totes les coses i persones que són més catalanes que un tomàquet, què tens? Eh? Eh?? El tomàtic!

I és que el tomàtic mereix l’adjectiu de freakie pel simple fet d’existir. És un tomàquet que no tan sols parla, sinó que també es pentina les damunt d’un auricular, porta ulleres de sol, te un nas en forma de roda de telèfon antic, i les dents són tecles d’un contestador automàtic. D’aquí el nom. Tomaquet + Automàtic. Molt bo. Molt agut. Fins i tot molt psicotròpic. I la pregunta és… QUI COI ES VA INVENTAR EL TOMÀTIC?? Déu meu, ha d’estar ben sonat o ser un crack de la mediàtica! El cas és que podeu parlar amb el tomàtic trucant al 934 735 333. Sí, ja ho sé. Ara us he fet feliços.

A més a més, els més veterans sabran que el tomàtic el van trobar la Noti, el Petri i la Nets (ara ja tots 3 jubilats, fiuuu!) dins d’una piràmide de l’antic Egipte. A aquestes alçades, tothom sabrà que l’interior de les piràmides de l’antic Egipte és un brou de cultiu de tomàquets parlants, sens dubte. I ara fins i tot, és un catafreakie! Voteu-lo! Ole, oleee!!

A casa tot està força tranquil. Ara la Gemma ha deixat els stripteasescatalans i segueix amb la fundació de la seva colla castellera, i l’Avi ha començat un curs de cuina! (Ja tocava)


Que n’és de bèstia!