Valga’m Déu!

La setmana que ve torna el Valga’m Déu, i per anar fent boca hem creat la secció d’Avatars de Messenger. De moment hi posem 10 avatars de la Mixeta, que és la mar de mona, i ja n’anirem posant més. I per acabar-ho d’arrodonir, també he afegit un fondillo de Windows del Valgam!! Ja sabeu que si teniu peticions, pos apa, un emiliu i a demanar!

Parlant del Valga’m Déu, la Sílvia m’ha passat una noticia molt curiosa… es tracta d’uns sostens que t’escalfen. I no és que “calentin” als nois quan els veuen posats (que l’Ivan diu que també) sinó que escalfen a les noies… concretament perquè els poses al microones!!

I recordeu aquella història que parlàvem fa uns dies del gall que posa ous? Doncs un casino l’ha comprat! Suposo que no serà per fer truites, ja que els ous que posa són sense rovell, però no deixa de ser curiós que un gall posi ous. Segurament deu ser un gall freakie. Si fos català l’hauríem posat als Catafreakies. Suposo que a Catalunya encara no tenim el nivell de radiació de Springfield, rollo Simpsons i el peix de 3 ulls!!

Fins a la tarda, companyons! :D