Categories
Coses de la vida

Cursets per morir-s’hi…

Si veieu un Seat Toledo Matricula 2649 – BZL, rebenteu-li les rodes!! Almenys això és el que demana el seu propietari. Perquè? Doncs perquè  fa 5 mesos li van robar el taxi i des de llavors el busca la Policia Nacional, la Guàrdia Urbana i la Corporació Metropolitana. Però el més curiós és que el lladre està fent de taxista!! És a dir que no es va conformar en mangar-li el cotxe sinó que des d’aleshores va amb el taxi per Barcelona fent de taxista!! I perquè us explico això? Doncs molt fàcil… perquè hi ha una RECOMPENSA DE 600 euros per a qui el trobi! Apa, a buscar, a buscar!! M’han dit que és de color groc i negre!!

I per casa, ara s’han posat de moda els cursets. Va començar en Ghhhny demostrant les seves habilitats de paleta. Després va ser l’Avi Jaume a les classes de cuina, i fins i tot ara en Mortimer diu que vol donar classes sobre el més enllà a persones mortes. Es veu que ha llegit que una tal Araya Rasdjarmrearnsook (joder quin nom) dona classe a 7 morts. “Són uns alumnes molt bons” ha declarat la professora “no prenen apunts, però escolten amb molta atenció“.

En tot cas, l’Avi Jaume no s’ha donat per vençut i s’ha pres amb moltes ganes el curset de cuina. Ell sempre disposat a col·laborar, és tot un alumne model… al menys en conducta…


…que mono, ell… u_u

PS: Avui és el cumple de l’Intensity!
Felicitats !! Ole oleee !!