La caca de l’arale

He vist moltes coses en aquest món, però això és definitiu. Senyors… senyores… aquest invent és de lo milloret del que hi ha després de la pàgina de la caca… amb tots vostès… la caca d’Arale Ambipur. Per cagar-s’hi.

I és que cada vegada trobem coses més rares, al Japó. És clar que tots sabem que de japonesos n’hi ha molts, i és clar, per proporció hi ha molts freakies, cosa que implica que hi ha més invents freakies. Mireu per exemple aquest coixí (l’he trobat al cuarto de l’Ivan) a mida natural de la no pas lletja Misako Yasuda, que no tan sols et permet abraçar-la cada nit, sinó que també et parla i et diu coses maques. Si t’agrada el coixí, també pots comprar els llençols i així tindràs sempre una noia al llit.

Tot i que no cal pas anar a Japó, ni molt menys, per a trobar Freakies d’aquests… i per demostrar-ho, avui donem el títol de FREAKIE HONORÍFIC DEL DIA a James Narrow, un home que va irrompre el mercadillo dels dimarts del seu poblet d’Almería amb un tanque. I és que cada vegada és més dificil anar a comprar als mercadillos…

Apa, fins a la tarda!