Prohibit fer surf en un Tsunami… u_u

Ja podeu trobar el Harry Potra a Barcelona concretament a la llibreria de còmics CONTINUARÀ,  a Via Laietana, 29. A l’esquerra teniu la foto, i aquí teniu el mapa! La setmana que ve em passaré per les llibreries de Tarragona i Girona, a veure si us hi veig! 

Repassem doncs, l’actualitat més freak. Recordeu que ahir dèiem que un lladre de taxis es feia passar per taxista des de fa 5 mesos? Doncs avui anem a més!! Un home s’ha fet passar per Comte de Buckinham durant 22 anys. Ningú li havia demanat el DNI? Potser que ho provem, no? Jo vaig por ahi dient que sóc el Marquès d’Aiguestortes, i apa, que em donin un castell!!

Però avui el premi del Freakie honorífic del dia el te l’administració americana, que ha prohibit als seus ciutadans fer surf en un Tsunami. Clar, com que hi havia tanta gent que va dir “Home, ja que el Tsunami ens ha arrencat la casa i estem inundats, perquè no agafem el dia lliure i anem a la platja a surfejar-lo??” Mare meva!

I si ahir flipavem perquè els Japonesos tenien un coixí a mida natural de la Misako Yasuda, avui no us perdeu el coixí amb els pits de la Sharapova (l’Ivan el tenia al cuarto)… mare meva de Déu senyor… aquests japonesos no estan gaire equilibrats, oi?? Jo crec que tenen una falta d’afecte molt important… u_u

Apa, fins la tarda !!