Cuina d’investigació!

Ahir a la nit, l’Avi Jaume va fer el sopar. Però no vam arribar a menjar res. No se quin llibre ni quina recepta estava seguint, però en algun moment del seu experiment culinari va fer una barreja digna del Ferran Adrià. Concretament va barrejar Caramels Mentos i Cocacola Light. O_O Flipeu! Després m’ha confessat que ho va veure al programa del Buenafuente, i que volia comprovar-ho.

I és que s’ha d’anar amb molt de compte barrejant alguns ingredients… segur que tots heu sentit algun cop la llegenda urbana del Baileys i la Cocacola, oi? Doncs ves tu quina cosa, que resulta que és cert!

Però per explosions, tenim les bombes nuclears! I si ahir dèiem que a Estats Units han prohibit fer SURF en un tsunami, es veu que a Califòrnia et posen una multa de 500$ si detones una bomba nuclear dins del poble. JODER! És que ens treuen totes les diversions eh?? I ara què coi faig amb tot el material nuclear que em sobra?? (mireu el link, hi ha lleis divertidíssimes!! XD)

Sigui com sigui, jo espero acabar de passar el diumenge sense gaires explosions, que la setmana que ve torna el Valga’m Déu. I com que avui he mirat la tele (que com hem dit aquest matí, provoca impotència) ara me’n vaig a dormir, que es veu que ho arregla tot, tot, i tot.


u_u’