Torna el Món d’en Beakman!!

Tornen a fer el Món d’en Beakman!! Ostres, aquesta gent de CUATRO estan recuperant clàssics del nostre temps. Avui aquest científic m’ha recordat que al llarg de la nostra vida generem suficient saliva com per omplir dues piscines olímpiques, i que les venes del nostre cos posades en línia fan 96.000 quilòmetres, distància que dona la volta al món 2 cops!! Llàstima que el doblatge en castellà perd una mica. Tot i que no deixa de ser curiós que un dels dos pingüins tingui la veu del Bruce Willis. Recordeu que aquí teniu un post amb informació sobre el Beakman, la Josie i en Lester, i també us podeu baixar la música.

I també hem recuperat Parker Lewis Can’t Lose (per cert, la traducció del títol com “L’imperdible Parker Lewis” és una mica pillada). Podem tornar a a veure a Parker, MickeyJerry fent la vida impossible a la Grace Musso. Sincronitzem rellotges!! I pensar que aquest noi ha acabat fent StarGate amb en Mc Gyver… qui ho havia de dir! En fi, aquí teniu la programació sencera!

Tot i així, no puc recomanar-vos que mireu la tele gaire estona, ja que han descobert que mirar massa la teleprovoca impotència! O_o’ mare meva! Així va el món!

Fins a la tarda, muxaxos!