1.125.800 euros

Enfilem la setmana final dels Catafreakies amb una freakie hiper coneguda. L’hem vist cantant, l’hem vist a l’Hotel Glam, l’hem vist fent pelis “normals” i fins i tot fent-ne de porno… parlo de Carmen de Mairena!

Que dir d’aquests llavis inflats, d’aquest bronzejat (o recremat) color pollastre a l’ast, aquesta mirada perduda, aquesta piga berruguera… uf, quina pinta!

I per a mimar les vostres orelles, aquí teniu una animació flash (que segurament no aguantareu fins al final) on demostra les seves virtuts musicals. Si creieu que és la catafreak de l’any, doncs apa, ja sabeu què heu de fer… votar, votar i votar, que aquesta setmana… surt un guanyador!

La setmana passada seguíem el cas d’un lladre de taxis que es va fer taxista… doncs aquí tenim un lladre de motos que repartia pizzes, ja que entre pizza i pizza es va quedar… 300 motos. És curiós que aquest home tingui que robar motos per fer peles, i en canvi a algú li deuen sobrar, perquè resulta que a algú LI HAN TOCAT 1.125.800 EUROS I NO HA ANAT A BUSCAR EL PREMI. Ja li han passat els 90 dies per anar-lo a buscar!! S’ha acabat el termini!! Us imagineu que ara recordeu que teniu un bitllet del 21 de juliol amb el número 68.465?? A mi em pillaria un xungo nerviós, eh??

Sigui qui sigui, haurà de seguir treballant, com tothom! Parlant de feina, avui el Sr. Jefe ha pillat un client nou…


i crec que tindrem molta feina… u_u