Déu vos guard des de Perpinyà!

Aquest fantàstic Déu vos Guard! L’ha enviat en Toni, que és dels Diables de Badalona, i aquest dissabte van pujar a la Catalunya Nord. La foto és de l’entrada del Castellet de Perpinyà! L’afegeixo a la galeria de Déu vos Guards pels puestos!

Parlem de música. Mai hauria dit que penjaria aquí una noticia d’Enrique Iglesias, però és que això val la pena, i és que el mític cantant la te petita. Us penseu que és un joc de paraules eh? Pues no, no. És que la te petita, en serio. Fins i tot ha decidit publicitar una marca de condons extrapetits perquè diu que mai en troba de la seva mida… u_u mare meva…

Hi ha gent que no sap ben bé què s’empesca. Mireu aquest home, que es va arruïnar en un Casino i ha decidit… demandar-los perquè s’ha arruïnat!! Alaaa! Però què es pensava?? I aquest altre, que és un criminal buscat per saltar-se la llibertat condicional, i no se li ocorreix res més que anar a demanar peles a una comisaria… senyors! Una mica de sentit comú, no??

Ahir vaig anar a veure La Nóvia Cadaver. La veritat és que està prou bé. És molt rollo Pesadilla antes de Navidad, tal com esperava. Tot i així no dura gaire (no arriba a l’hora i mitja) i vaig notar que el final està una mica pillat, com a corre cuita. Per cert… sabeu aquells cops que tens un plan més o menys pensat, i en el moment de portar-lo a terme se’n va tot a nòrris? (on és nòrris?) A que fa ràbia?? A que fa molta ràbia? Pues això em va passar ahir.


…ràbia, ràbia…