Harry Potra al Saló del Còmic!

Uoooo flipeu! Ens han convidat a a participar al Saló del Còmic de Getxo (Bilbao). Conta la llegenda finalment Harry parlarà Euskera!! Us imagineu?? KA FORT! Bé, el cas és que els dies 2, 3 i 4 de Desembre marxem cap a Getxo amb el cotxe volador (recordeu que el tenim aquí) gràcies als organitzadors que ens hi han convidat perquè els ha agradat el còmic. Ja us faré una crònica i us aniré informant des de Bilbao!!

Per cert, i parlant del Harry: NO INTENTEU FEU LES PÒCIMES DEL HARRY!! Si ho intenteu, podeu cremar la casa!! Sobretot si el bomber que l’ha d’apagar ha pirat a menjar pizza amb el camió de bombero i no tenen com venir a apagar l’incendi… u_u’

I una novetat novedosa!! Han posat lletra a l’Himne d’Espanya (no en tenia ja? Allò de -Franco, Franco, tenía el culo blanco-?). A mi m’agradava més l’altre…

En fi… amb lletra o sense, jo prefereixo seguir les aventures del Valga’m Déu, que sembla ser que poc a poc ja es comença a despertar. Fins i tot he afegit alguns avatars de Messenger nous!! Ole, ole!! Ens veiem aquesta tarda!