Harry Potter i el Calze de Foc

Avui m’han convidat a veure una pre-estrena de Harry Potter i el Calze de Foc (Gràcies Joan!). La primera impressió que en tinc és positiva, perquè s’ho han currat molt. Però com es sol dir en aquests casos “el llibre és millor“. Clar que és comprensible, ja que en un llibre sempre pots explicar més coses. La peli comença igual que el llibre, amb l’escena de Voldemort, però després ha d’avançar molt ràpid i s’ha de saltar un munt de coses (sobretot les relacions entre els personatges). Però deixant de part les odioses i inapropiades comparacions entre el llibre i la pel·lícula, m’ha agradat força. Lord Voldemort és tal i com me l’imaginava, així com Ojo Loco. Ja em direu què us ha semblat!

Però avui han passat més coses. A partir d’ara queda prohibit fer-se petons als aeroports, ja que et poden acusar de terrorista!! Els aeroports ja no són el que eren… i sinó mireu a Sandra de los Santos, que per passar de Cuba a Estats Units, ho va fer enviant-se a ella mateixa dins d’una caixa de fusta! Ole ole!! Visca la Pepa! Ja veuràs si s’enteren a Ceuta, d’aquest revolucionari sistema!

I per últim faig una crida a l’alcalde Clos, a veure si s’anima a doblar alguna peli al català ell mateix, tal com ha fet l’alcalde de Roma, que és la nova veu de Rinno Tachino, un pavo real de la peli Chicken Little, de Disney! Uooo! Us imagineu al Dumbledore amb la veu del Clos, per exemple?? u_u

Per cert, recordeu allò d’ahir del cine?? Doncs… no hay mal…


…que por bien no venga!

PS: L’ivan ja ha rebut…