Com gastar molts diners

Tothom sap que els professors són robots. És cert, perquè encara que tornis al cole on vas fer EGB fa 5, 10 o 15 anys, et trobes als mateixos professors i fan la mateixa cara. Idèntics! No canvien!! A la nit, el director del cole els guarda en un armari i els endolla a la corrent per a recarregar bateries.

En realitat, no es fan vells ni es jubien, sinó que ho fan veure. En realitat els hi canvien l’apariència (unes màscares de silicona molt ben fetes) i fan veure que són nous professors. Tot i que a vegades, el director es despista i no es recorda de jubilar al que li toca…

Els que tampoc sé si són humans són els clients d’aquesta funeràia que es tunegen el taüt!! Sí amic meu! Ja pots tenir un taüt amb els colors blaugrana per a passar l’eternitat com a bon culé! Apa! I si no vols gastar-te les peles amb un taüt del barça, sempre pots comprar un whisky de 24.000 eurostrufes de 95.000 euros, o se de cas, un rellotge per dos milions. Eh? Qè? Ah, sí, és cert, que sóm uns pobres desgraciats! Doncs res, res. Ens conformarem en llegir el Valga’m Déu i a esperar el Catafreak d’aquesta tarda. Apa fins ara!!