Agenda Cultural… alternativa?

Que podem fer aquest cap de setmana? Comencem amb un plat de cultura… podem anar a veure una exposició de cadàvers humans. Sí, sí… exposen gent morta. És molt maco de veure perquè els posen en postures d’esports olímpics. En Mortimer diu que anirà a veure que tal. Però si això dels cadàvers no us fa el pes, sempre podeu anar a la Fira del condó. És molt més agradable que els morts, i si sou l’Enrique Iglesias, podeu trobar algo de la vostra talla (remember). I si voleu una aposta més arriscada, podeu atrevir-vos a anar al futbol, tot i corre el risc que un arbitre us deixi KO

Però si el vostre problema del cap de setmana és que no teniu pasta, us donaré un parell de consells. Primer de tot, si voleu robar diners (o coses per vendre) no us emborratxeu i us adormiu dins de la botiga que esteu robant. No va gaire bé pel robatori. I segon, si el que voleu és fer pasta ràpida, aneu al vostre perruquer, que us faci un tallat nou, i després li dieu que no us agrada, el denuncieu i li traieu 2.000 euros de l’ala.

I pel que fa als fòrums que hem estrenat avui, cal destacar un parell de coses. Primera, que he posat a la columna esquerra un petit menú amb els 5 últims temes on s’ha escrit. I segona, que el fòrum del Valga’m Déu s’ha convertit en una mena de guerra entre noies de pits grossos i nois d’abdominals rollo tabla de xocolata… si és que es veia a venir… un fòrum moderat per l’Ivan i el Ferran, no hi havia cap altre possibilitat… u_u

Jo per part meva, tinc al meva guerra particular amb els del pis i l’ocupació matinera del lavabo… ahir vaig estar tres quarts d’hora fent cua, i avui he decidit llevar-me una hora abans per ser el primerhe he he…


…mira que s’ha de ser freakie, eh?