El Fòrum del Déu vos guard!

Hola, amics i amigues! Cada vegada som més gent, i cada vegada ens coneixem més els uns als altres, i això de comunicar-nos a través dels comentaris de cada post se’ns queda curt. És per això que he creat un fòrum per als que vulgueu parlar entre vosaltres, o quedar pel MSN, demanar receptes a la Iaia, o fer preguntes a la colla del Valga’m Déu, etc, etc.

HI HA 3 FÒRUMS PRINCIPALS

1 DÉU VOS GUARD
2 VALGA’M DÉU
3 HARRY POTRA

Com que administrar 3 fòrums és massa feina per mi sol, he decidit demanar ajud als meus companys. Jo moderaré el primer (Déu vos guard). L’Ivan i el Ferran que tenen molt de temps lliure, controlaran el segon (Valga’m Déu). I el trio calavera, o sigui el Harry, en Rom i l’Hermi, administren el tercer (Harry Potra).

Tothom pot llegir els fòrums, però per a escriure-hi, cal que us registreu (tan sols cal un correu electrònic i res més) més que res perquè sinó és un merder saber qui és qui. A mesura que l’anem utilitzant l’aniré modificant, afegiré coses i tot això típic que faig.

[ENTRAR AL FORUM, OLE OLE!!]