El water màgic!

A Japó hi ha molta gent. I com a tot arreu, també hi ha inventors… però com que són tants, això fa que hi hagi molts inventors. I això què provoca? Doncs que apareguin invents com aquest:

Recent tret de la butxaca màgica del Doraemon, aquí teniu el lavabo automàtic.  Atenció, perquè fa un fotimer de coses. Per començar, et delecta les oïdes amb una bona selecció musical, per a inspirar-te en aquests moments tan especials que comparteixes amb ell. És un lector d’MP3, i pots posar la música que vulguis.

A més a més, ell sol tira de la cadena! Ell analitza si has fet pipi o caca (sí, sí… són peluches…) i tira l’aigua que correspongui per a netejar el tema… i per si això fos poc, ell sol aixeca i abaixa la tapa! Sí sí… quan t’apropes et detecta i la puja, i quan marxes, la baixa i tira de la cadena! Ole ole! Jo en vull un!! Segur que no hauria de fer tanta cua per anar al water!! Aquests japos són la pera! (no les mateixes peres que diu el Ferran) Què serà lo proper? Un calendari de 20 milions de yens?

Per cert, m’ha fet gràcia llegir aquest titularHacer cola està de moda” sobretot perquè jo porto 3 dies fent cua per anar al lavabo, i la Gemma dos dies per comprar les entrades de Harry Potter i el Calze de Foc… u_u