Treballar en dissabte…

Normalment els dissabtes no treballo, però avui sí, perquè dec 3 dies a l’empresa, que els vaig agafar de festa. Un consell? NO HO FEU MAI!! És un rollo patatero treballar els dissabtes! Tothom pot dormir fins que vol i en canvi, tu allà pringant… a més a més, si t’has de llevar aviat tampoc pots sortir de farra! I jo que pensava que al menys avui no trobaria cua matinera pel lavabo…


…evidentment… han empalmat tots!

Però la gent que no treballa ni dissabtes ni cap dia, ha de robar! Com aquesta dona, que va robar un mòbil i se’l va guardar a la vagina, alaaa!! Visca la pepa! Segurament que la van estar trucant un munt d’hores… però desconeixem si el mòbil tenia vibrador… en tal cas no crec que volgués despenjar…

I si el fòrum del Valga’m Déu s’ha equilibrat pel que fa a aportacions de nois i noies, a la vida real passa el mateix!! A Nevada han obert un prostíbul per a dones! Ostres, això de la igualtat de sexes va en serio u_u

En fi, vaig a treballar, que a fi de mes he de cobrar, i segons diuen els japonesos en aquesta enquesta, els diners fan la felicitat (I per això els hi calia una enquesta?? Poca feina, eh?) I atenció!! Si voleu conèixer l’últim gran invent dels japonesos, no us podeu perdre el post que estic preparant per aquesta tarda… genial !!