20 – N

Recta final dels Catafreakies, començant pel mític, únic e inigualable Judes Xanguet! Mític estiu del 1988 en el que Ferran Rialp reencarnava aquest curiós personatge a Molins de Rei!! Aquest detectiu per correspondència, vivia en una nau industrial rodejat de models! Tot i que les maniquins ja han crescut i han fet carrera, encara podeu seguir les seves aventures llegint el fotimer de llibres que encara podeu trobar! Efectivament, Judes Xanguet segueix investigant!! De fet, els més freakies sabran que de fet… en Judes Xanguet era en “Anònima” de “Societat Anònima” de la segona part d’Oliana Molls!!

I si ho voleu comprovar… un link d’emule amb el primer capítol u_u

Per cert! Avui és 20 de novembre, és a dir 20-N, una data amb una efemèride molt important!! Una mort que sempre recordarem! Una persona molt important ens va abandonar i va apassar al món dels morts! La seva fama va traspassar fronteres. Estimatodiat, però sempre relacionat amb el món de la guerra… sí… tots estem pensant en el mateix… l’únic… l’inigualable… el fascinant… Lew Nikolaievich Tolstoi, escriptor i autor de Guerra i Paz. u_u

PS: … i ningú més que valgui
la pena mencionar, oi? ;)