Sessió de Cine!

Aquesta nit s’acaben els Catafreakies! Després d’un mes de freakies catalansavui a les 24.00 finalitzen les votacions! Qui guanyarà? Ahhh… misterio, intriga, dolor de barriga! Estiguem atents!

Avui és un dia d’aquells freds, d’hivern, on et ve de gust encendre la llar de foc (o sinó en tens, cremar un contenidor) mentre mires una peli al menjador. Amb el Sr. Gat hem anat a pillar-ne una al videoclub, i ens hem decidit per una de por d’aquelles típiques, que teníem pendents…. però clar, al final en Mortimer s’ha apuntat a la sessió de cine, i ja no és el mateix… cada vegada passa igual…

I clar, amb algú tronxant-se de riure cada vegada que apareix un mort a la pel·lícula, és impossible crear l’ambientillo de les pelis de por. Per sort, aquest matí he trobat una cosa digne de la pel·lícula més terrorífica del món… atenció… la segona part (recordeu?) de….

ELS NADONS MUTANTS!!

Déu meu, però quin horror!! Però com pot ser que venguin aquesta mena d’aberració a la natura?? Semblen aquells experiments genètics que apareixen a les pel·lícules futuristes, de clons malformats que diuen “Por favor, mátame, mátame!! Acaba con mi sufrimiento!” Estaven a Castelldefels, a l’Ànec blau… u_u

Ah, per cert, aquest matí m’he oblidat de dir una cosa molt important que va passar un 20 de Novembre!! Com m’he pogut oblidar!! Ja deia jo que em sonava aquesta data… i és que va ser el 20 de Novembre de 1929 que Salvador Dalí va exposar per primer cop a París!