Categories
Coses de la vida

Coses de nens…

Prefereixes beure’t un got de pus o un menjar un entrepà de pèls? Ha ha ha! Els crios són la bomba, eh? Avui he fet una substitució d’un amic, vigilant uns nens petits i estaven en aquella època de fer-se preguntes estúpides límit, rollo “Si has de triar, prefereixes que et tallin la ma o que t’arranquin un ull??” o “Menjaries escarabats vius o un gripau?” Però bueno quines preguntes més rares no?? S’ha de triar entre un got de pus i un entrepà de pels?? Cal qüestionar-s’ho?? Pos a ells si que els hi cal!! I fins i tot es discuteixen les respostes!!

– Si has de triar, prefereixes que et tallin la ma o que t’arranquin un ull??
– Ui, no sé. . .  l’ull?
– Apaaaa! Però sense l’ull quedaràs lleig per sempre!
– És que les mans les faig servir molt!
– Sí però els ulls més! I tota l’estona!! Millor la mà!

El cas és que per molt estúpides que siguin les preguntes, un cop te les fan…


… no te les treus del cap!

Per cert, què faríeu si us trobéssiu 300.000 euros en diamants? Jo no sé si seria tant bona persona i tant bon samarità, però tampoc no sóc l’altre extrem, com aquests.. mare meva, però com pots donar tangues brasilenys usats a la Creu roja?? Aixxx…