Finde de Fòrum

Déu vos guard a tothom i a tothoma! Avui és dilluns, i hem de començar la setmana amb energia! Per això us dedico aquesta cançó, que sempre que estic d’excursió amb l’esplai, tots els grups (dels petits als grans) em demanen que toqui en guitarra… oleeeeeeeee yeaaaaaaaah!!

I mentre ens posem les piles amb aquest ritme en directe des de Tarragona, repassem el cap de setmana, 48 hores en les que el fòrum ha tret fum!! 69 usuaris registrats (69 justament?) i més de 400 missatges!! Com que a tothom li ha agradat tant, a la part de sota, li he afegit algunes estadístiques, tal com l’últim usuari que s’ha registrat, el número d’usuaris connectats, els usuaris registrats, el nombre total de temes i el de missatges. Apart, recordeu que tots els registrats a dalt a la dreta teniu la opció per a veure només els missatges que no heu llegit, i la opció de marcar-los tots com a llegits. Entre tots estem fent un foro de PM! Ja anirem afegint cosillas… :D

D’altra banda, els del Valga’m Déu ja tornen a fer de les seves… concretament la Sílvia, que apart de les fotos que penja al fòrum (diguessim que si ella o el Ferran visquessin a Rio de Janeiro, acabarien detinguts…), te un sentit de la moral i de la intimitat una mica particular…

En fí, ens llegim aquesta tarda amb novetats, i coses pels puestos!
Ole oleeeeeeeee !!