Déu vos guard Bescanó!

Ja és dimarts, i tot sembla indicar que demà serà dimecres! Per a celebrar-ho, què millor que afegir aquest bonic Déu vos guard de Bescanó, que ens ha enviat l’Elisabeth? Moooltes gràcies! Queda afegit a la Super Galeria dels Déu vos Guard pels puestos!!

Avui és un dia especial per en Ghhny, ja que l’Elennare ha creat un Club de Fans d’en Ghhny!! Està súper content! No l’havia pas vist tant content des del dia que va descobrir els sostens!

I és que ho he estat pensant, i en Ghhny és força normal. Tot i la mirada de psicòpata assassí i els sostens per damunt la roba (ves que no es posi de moda), no arriba a l’alçada d’altres disbarats, com morir per una samarreta, arrancar-li un ull a algú (com dèiem en el post d’ahir), o bé guardar a sa mare en un congelador durant 7 anys. Lluny d’això, en Ghhhny és un citadà model!!

D’altra banda, la Sílvia ha tornat a fer de les seves amb la webcam. I és que les noies pugen molt espavilades, eh? En un parell de generacions més, els nois ho tindran força complicat… sobretot si tenen els gens de la Sílvia o de les nostres noies habituals del Fòrum, que ja porten 5 pàgines d’aquest fil!! En fi, aquesta tarda, jo no hi seré (estic buscant al Josmar) o sigui que li he dit a l’Ivan que faci el post… aix… ja veurem com acaba… u_u