L’ull o la mà?

Fa dos tres dies, la Núria, una nena de 6 anys em va fer la pregunta. Sí, sí, parlo de la que tots sabem… “Si haguessis de triar entre que t’arranquin un ull o que et tallin la mà, què preferiries?“. Doncs bé, aquesta pregunta absurda, límit, i sobretot freakie, ha generat múltiples respostes, argumentacions, i teories en nosaltres. De fet, fins i tot en Sastrey ha obert un fòrum de discussió sobre el tema, i cadascú hi diu la seva!!

D’una banda, que t’arranquin un ull, ja és força desagradable, i perdre una mà no deixa de ser molest. Però la tècnica avança ràpidament, i Sueps1 ha trobat pròtesis de mans i d’ulls, que es veu que semblen de veritat!! Ves tu quina cosa!

El que passa és que no tothom comparteix la nostra preocupació transcendental sobre aquest tema… avui mateix li he preguntat a la Gemma i no m’ha fet ni cas… u_u

Però avui han passat altres coses! Per exemple, li han tret el carnet de conduir al pilot de F1 Giancarlo Fisichella!! El tio es deuria pensar que estava fent el circuit de Mónaco, pobret! El que no és tant pobret, és Harry Potter!! Sabeu que a la peli te una fortuna de monedes d’or al banc, oi? Doncs a la vida real… també!!

En fi, jo he decidit deixar córrer el tema de l’ull o la mà, i fer coses de profit! Coses de cultura! És per això, que ara em llegiré el Quijote. Però com que el llibre és massa llarg i pesa molt, he pensat que millor el llegiré en SMS. Ho he calculat i crec que puc llegir-lo tot amb uns 8.000 mensajitos. Em sortirà molt barato! :D