Dijous de meteorits!

Mira que ja vaig avisar! No pots quedar-te dormit al lloc on entres a robar! Doncs apa, ho han tornat a fer! Clar, així no m’estranya que els policies s’avorreixin tant, que acabin per dedicar-se a multar penya que va en patinet… de totes formes, jo crec que tot aquest passotisme és degut a que la fi del món serà al 2036, perquè un asteroide ens aixafarà a tots rollo Armagedon… llavors… perquè matar-s’hi tant, no?

Per cert, si voleu agafar ràbia a algú, aquest home és un bon candidat. Li han tocat ni més ni menys que 45 milions d’euros, i ara diu que no sap en que gastar-los… bueno, que no es preocupi que jo li explico tranquil·lament en que s’ho pot gastar…

En fí, avui la Sílvia ha tornat a fer de les seves, i al fer un striptease rollo bombers de melilla davant la webcam, ha passat el que ha passat… si és que aquestes coses passen… i sinó, mireu la amiga Pam, que va anar a un partit de futbol, i va crear tanta espectació, que ningú mirava el partit… i és que millor mirar dues pilotes que una u_u… apa, ens veiem a la tarda!