Elegant, rebel, alternatiu i modern!

Elegant, rebel, alternatiu i modern! Sembla que parlem d’un actor de Holliwood, o d’una nova tendència de moda, oi? O en tot cas d’un argument de pel·lícula o un musical, potser? Doncs no. Parlem de paper de water negre! Ole ole! Ja tenim paper de water elegant, rebel, alternatiu i modern! Rebel??? Un paper de water rebel??? Quina ilu! I tot per eixugar caca! En el moment de la creació d’aquest invent, diuen que els seus creadors estaven menjant empanades. Segurament es tractava d’aquestes!

Però per coses originals tenim el que han capturat aquests pescadors irlandesos a les seves xarxes. No es tracta de sardines, ni meros, ni raps, sinó de botelles de crema de whisky!! Concretament “Carolans Irish Cream“… ostres ostres, quin bon rollo no?? Segurament s’ho varen passar molt bé aquell dia!!

Però posats a pescar, tenim els constipats, que també els pesquem. Estem en aquella època típica coneguda com “es-que-hi-ha-una-passa“. I tothom es constipa. Per a evitar-ho, el millor és no agafar fred… i si nó, que li diguin a l’Ivan, que també ha pescat alguna cosa…

Fins i tot l’avi Jaume ha pescat algo, ja que va anar a comprar peix per fer el sopar, i sort d’en Mortimer, que ha reconegut el lluç en qüestió, ara anomenat “Branqui“, i ens ha desvetllat que va morir fa més de dos mesos. Espero que a l’avi no se li passi pel cap cuinar-lo…


… aquest Mortimer no canviarà mai… u_u

PS: Interessantíssims els
fòrums que heu fet sobre:
La pelusilla
Tios buenos
Tias buenas