Anem de creuer!

Una setmana més… ja és dissabte! Un bon dia per guanyar un creuer, no? Com ho has de fer? Doncs tan sols li has de trobar nòvia a aquest milionari xinès. I és que el tio ha promès un creuer de premi a qui li trobi una nòvia de 26 anys, de 1.65m, pell clara, guapa i prima, a poder ser, estudiant universitària. Suposo que aquesta no val.

Amb aquestes condicions, trobar-li una nòvia és més o menys assequible (l’altre dia voltant per la facultat de RRPP de l’Escola Industrial en vaig veure a dotzenes). Però hi ha una altre petició… també vol que sigui “bella i pura como una flor de loto“… bueno… pues si amb això de “pura” vol dir lo que vol dir… chaval, ho tens negre. Primer perquè ja no n’hi ha, i segon, que si algú en troba una amb tot el que demanes… se la queda ell.

D’altra banda, a casa cada vegada estan pitjor. L’avi Jaume va anar a plaça a comprar peix (ja que el pollastre te la grip i el pavo s’ha revoltat) per fer el sopar, però en Mortimer el va avisar que no era gaire comestible…. el cas és que aquest matí, mentre esmorzava al menjador tot mirant OnePiece, m’he adonat que hi havia un silenci molt sospitós, i sentia veus a la cuina


estan sonats.

PS: Avui parlem de:
Harry Potter i el Calze de Foc