Si s’ha de delinquir, delinquim!

En Beakman avui ha dit que no podem tenir els ulls oberts mentre esternudem. Quina ràbia eh? Algú pot? I a més ha dit que produïm 18 litres de suor anuals… però això com coi ho calculen?

En fi, avui tornem a parlar dels delictes! Avui en dia és molt fàcil delictir! En alguns llocs, tan sols maleint en públic, ja delinqueixes! Però en general, la incompetència és del lladre. Ja vàrem veure lladres que s’adormien al lloc dels fets (remember 1 i remember 2). En aquesta ocasió, els lladres van robar un cotxe amb GPS! Diguessim que trobar-los va ser fàcil… però el que s’endú el títol de garrulo del dia aquest altre lladre que s’ha oblidat el DNI fins del cotxe robat!! Ole ole!! Quin art que té el tio ehh? (Per cert, el de la foto és Bill Gates, suposo que ja sabeu que el van detenir al 1977 per conducció temerària…)

Però totes aquestes noticies m’han fet dubtar… realment els lladres són tant estúpids com per adormir-se al lloc dels fets, deixar-se el seu DNI, o bé robar un cotxe amb un localitzador per satèl·lit?? No!! El que passa és que volien ser empresonats!! “Però perquè?” us preguntareu… doncs molt fàcil!… per assistir al concurs de bellessa Miss Penienciaria 2005!! Ole oleeeeee!! Aquest any el premi ha recaigut a una TRAFICANT DE DROGUES!! Tothom sabia que era una -CRACK- i que canviant el vestit de -RATLLES- pel banyador, i fent règim per tal de deixar la -XOCOLATA- la -COCA- de pinyons i les galetes -MARIA- segur que guanyaria i es convertiria en tota una -HEROÏNA-

PS: Avui parlem de:
Memòries d’un peix (Elennare)
Fan Arts (BruixadeSalem)