Ghhhny & Google!

La moda Ghhhny travessa el cyberespai! I no parlo de la mirada assassina, que la te molta gent, ni tan sols del pentinat esbojarrat, que fins i tot la Xènia n’és una defensora. Estic parlant dels sostens per damunt de la roba!! Ja tenim l’inici de la  passarel·la de models, encapçalat per Laura_XIBIT, que ens demostra que en Ghhhny no està sol! Ole Laura!

Tots aquells que vulgueu vestir a la moda, esteu convidats a enviar la vostra foto amb els sostens-damunt-la-roba. Si no us atreviu, primer mengeu uns Pebrots Holandesos, que segur que us animaran. Què dieu? Que abans que fer això hi haurà neu al desert? Vale!

Ara només cal que Google feci un logo amb les dues “o” que siguin els sostens del Ghhhny! Seria molt emocionant, i crec que ja no els hi ve d’aquí, ja que actualment Google, apart del buscador, està oferint 100 serveis més!

Potser alguns dels més curiosos són el Google Earth i Google Moon (mapes i imatges de tot el món i la lluna via satel·lit) el Google Labs (noves idees de google en fase de desenvolupament) i el  Google Store (productes de merchandising de Google). A veure si s’animen i fan el logo de Ghhny!!

D’altra banda, us comunico que per petició popular als fòrums, a casa tenim un nou inquili…


… en Branqui !!

PS: Avui comencem a entendre perquè
a la Sílvia li agrada tant encallar” a l’Ivan