Com fer dinerons?

Sou pobres i voleu ser rics? Doncs repassem formes de fer diners! La primera opció és despullar-se i fer un túnel subterrani per sortir a la caixa forta. La segona opció és cobrar 10 cèntims a tothom que faci servir el teu lavabo. I si tot i així encara voleu una tercera opció, us imprimiu un bitllet de un milió de dòlars, i obriu un compte corrent.

Tot i que potser sou com en Ghhhny, i passeu dels diners. En Ghhny és una “persona” feliç. Només demana menjar, dormir,  sortir a passejar, i pintar gargots. Si no fos per això últim, semblaria la descripció de la mixeta… doncs tot i així la seva moda dels sostens per damunt la roba, ha creat eufòria, i ja tenim dues models més! La Sandra i la Misao!! I és que en Ghhhny si te una cosa és que t’encarinyes ràpid amb ell, eh? Mai discuteix, mai s’enfada
… tot un personatge u_u

Ah, per cert, avui llegint la noticia del aquesta noticia m’he recordat que els monos parlen amb accent! Quines coses més curioses, no? Però per coses curioses, millor passeu pel fòrum! Allà podeu parlar de bisexualitat, fer-vos preguntes existencials, alegrar-vos la vista (tant nois com noies), o contestar un qüestionari d’aquells típics xorres que enganxen molt… en fi… aquelles coses típiques i transcendentals de la vida… sempre i quan no siguis en Ghhhy, que les seves prioritats són més… concretes…


…es fa estimar, eh?