Cabells llargs i agenda cultural

M’estic deixant el cabell llarg. De fet, fa mesos que ja us ho vaig dir… i encara estic a l’etapa entre “cabell llarg” i “cabell curt“, és a dir, l’etapa “cabell fill de puta” en la qual sembles un creuament d’Einstein i Beakman. I és per aquest motiu que porto la gorra. Però ara comença a agafar forma. He demanat consell al fòrum, i m’han proposat el pentinat del Bobobo, una cua, un mocador, estil Ozzie, estil Sirius Black, diademes amples, i risos Bisbal… ja posats, teniu algun suggeriment? Potser un estil Ghhhny? O encara més… un estil Goku?

Però repassem l’agenda cultural del que podeu fer el cap de setmana!! Primer de tot, podeu anar a veure el Museu del Doctor Mort, un metge alemany que te una fàbrica de cadàvers. Si no us agrada, sempre teniu una alternativa més lúdica, com el concurs de Miss Seropositiva, que organitzen a Mèxic. O podeu anar al cine i passar-hi la nit.

I si cap d’aquestes activitats us agrada, podeu fer el que estic fent des de fa dos dies… resoldre el coi de cub de Rubik que no hi ha tu tia que el pugui resoldre. Tot i així, crec que ara ja deixaré el vici, perquè el Harry ho ha resolt…


…a la seva forma… u_u

Per cert, els fòrums bullen d’activitat. Ara per ara, podeu parlar del Cub de Rubick, penjar la vostra foto amb els sostens, donar idees al Sr. Gat, i fins i tot veure novetats femenines, o masculines