Fer l’amor per Internet

Comença el viaducte! Tots aquells que s’han espavilat, han demanat festa per completar els festius, i no treballar ni dilluns, ni dimecres ni divendres. Resultat? Tornen a treballar el dilluns 12… és a dir… un pont-viaducte-vacances de 9 dies! Ole oleeeeeee!

Tot i així, no tothom marxa de vacances, perquè mai saps que pots trobar a casa quan tornes (per exemple un puma?). Així que prefereixen quedar-se a casa i relaxar-se. Una de les coses que va molt bé per a la tranquil·litat, és lligar als nens a un arbre. Així no molesten. I si això de lligar als crios a un arbre et sembla massa heavy, sempre pots foragitar-los amb aquesta “màquina foragitadora de joves alborotadors“… amb aquest nom sembla una màquina del Doraemon, eh?

Però us he de ser sincer… la veritable raó per a la que m’he decidit fer aquest post matutí, no són aquestes noticies… ni tan sols per dir-vos que he creat el primer pase de models Ghhhny! amb les fotos d’aquest fòrum… sinó per a presentar-vos l’últim invent japonès, i primer pas cap a una nova indústria de cibersexe… les abraçades per Internet!

L’invent en qüestió és una mena de pijama de neoprè. que Te un fotimer de sensors repartits, i uns mecanismes de pressió. Una cosa tota rara, vamos. El tema és que es pot interactuar entre els usuaris que la porten, i es poden abraçar! Fins i tot porta uns compoments que apart de la pressió, controlen la temperatura, de forma que tot plegat queda més real.

Recordem que les millores més importants per a enviar vídeo en temps real per Internet, les han fet les indústries del porno, perquè els hi interessava enviar pel·lícules de forma ràpida. Ara imagineu quantes aplicacions pot tenir per a aquesta indústria un pijama amb el qual pots fer l’amor per Internet! L’empresa Vivid Entertaiment te pensat llençar el seu “Ciber Sex Suit” l’any que ve… i és que si et pots abraçar, et pots tocar, i si et pots tocar, una cosa porta a l’altre i… en fi… ens veiem aquesta tarda!