Bones vibracions!

Bones vibracions per al 2006! Això és el que desitja la revista de moda JALOUSE, francesa. I què millor per a desitjar bones vibracions que regalar un vibrador amb la revista? De moment s’han esgotat! O la la!

Però passem a noticies d’interès científic, i és que si fins ara si algú deia “collonut” era una cosa bona, oi? Doncs s’ha acabat! Ara han descobert que la mida dels testicles és inversament proporcional a la del cervell!! O sigui que a partir d’ara per a insultar a algú, li podrem dir “Collonut“. Per exemple; que un tio mor en la pobresa rodejat de milers de dòlars? Collonut! Que el Papa de Roma, s’ha posat un tricorni de la Guàrdia Civil? Pos Collonut!

En fi… jo i la Gemma hem decidit celebrar aquest festiu a la nostra manera…


…i doncs que us pensàveu?

PS: Avui estem parlant de:
– Peixos amb cara humana
Lena Gasol… germana del Pau?
– Que ha de fer l’Hermi aquest Nadal?