Primer Aniversari del Déu vos Guard!

Déu vos guard! Aquestes van ser les tres primeres paraules que vaig escriure en aquest blog ara farà un any. I és que avui, Déu Vos Guard fa un any. Han passat un fotimer de coses des d’aquells dies en que la Xènia i jo vàrem obrir la paradeta, però la gran majoria d’elles han estat bones!

Canvis de look, noves seccions, nous personatges, cents d’anècdotes acumulades, més de 500 tires còmiques, més de 500 posts, més de 6.000 comentaris, el Valga’m Déu, el Harry Potra, el Fòrum… i moltes moltíssimes coses noves que tinc preparades per aquest 2006…. però que encara no us puc desvetllar… només us diré que seran… molt grans!

Però de tot el que ha passat en aquest any, el millor de tot és la gent. Vosaltres! Totes i cada una de les persones que he conegut gràcies i a través del Déu vos Guard. Totes les persones que venen i fan un cop d’ull, o fins i tot diuen la seva en els comentaris, al fòrum, o m’envien un mail. MOLTES GRÀCIES A TOTS!

Tan sols una última cosa… què és el Déu vos Guard? He intentat definir-ho varies vegades, però després d’esborrar-les totes perquè ninguna m’agradava, m’he donat compte d’un fet. I és que el Déu vos Guard, més que un blog, més que una web, i més que qualsevol altra cosa, el Déu vos Guard és casa meva, i casa meva és casa vostra. I quina forma millor que celebrar-ho escoltant aquella cançó que tant ha explica l’esperit de la web? Senyors i senyores, per a tots vostès…

QUALSEVOL NIT…POT SORTIR EL SOL
(
sencera – estribilllletra)