Caga Tió, Pare Noël o Reis de l’Orient?

Déu vos guard i la Generalitat de Catalunya?? Potser el Pasqual Maragall és un fan de la web? O és que potser hi ha una nova Regidoria d’afers deuvosguardils? Ni una cosa ni l’altre! Aquest Déu Vos Guard és ni més ni menys que de Montserrat, i ens l’ha enviat la Xènia! Mireu que mono que queda!

El Sr. Gat s’ha pres molt seriosament això de fer la carta als Reis de l’Orient. Vosaltres quan feu tot això dels regals? Jo sempre ho havia fet per Reis, però la veritat és que últimament tenen molta competència.

I és que tant el Pare Noël com el nostre estimat, incívic i català Caga Tió cada vegada arrassen més. Estan oferint l’entrega de regals el 24 i el 25 de Desembre, a diferència dels Reis Mags, que fins al dia 6 de Gener no es passen per casa. Això de petit em feia molta ràbia, perquè no tenia temps de jugar amb els regals i ja havia de tornar al cole.

El Sr. Gat diu que ho te molt clar. Diu que tant el Pare Noël com el Caga Tió són autònoms, i que no ofereixen tanta solvència econòmica com la Societat Limitada que tenen muntada els Reis de l’Orient. Diu que per això és molt millor demanar-ho tot a ells.

Tot i així, ha fet una llista de coses tant exhaustiva, que no crec pas que li portin tot. A més no ha sigut gaire bo durant l’any… bé, de fet ha sigut força malparit. Tot i així ell està convençut que li ho portaran tot… jo crec que en te alguna de pensada…


… ara si que l’hem liat.

PS: Ampliem la passarel·la
de
Moda Ghhhny!!
PPS: En Ferran clarament
prefereix a la
Mare Noël