Què coi passa amb el suc de poma?

Què coi passa amb el suc de poma? Ho dic de debò… hi ha alguns sucs que tenen un passi, com per exemple el de préssec o el de taronja, que s’assemblen relativament al suc produït a través del procés d’exprimir la fruita… però el suc de poma és fals! Si tu liqües una poma, et queda un suc semblant a una poma al forn… una mena de massa una mica consistent. Però el suc de poma que compres a les botigues és transparent, i te color de pipí! Com pot ser¿?

En fi… coses de la vida…o de la mort… com és el cas d’aquest alcalde, que ha prohibit morir-se als ciutadans. Diu que si volen fer-se mal, o tallar-se un braç vale, perrò morir-se en si, està prohibit. En Mortimer diu que si això es posa de moda, agafarà la jubilació anticipada.

Però on si que rodaran caps serà a casa si no arreglem la situació… aquest cop al Sr. Gat ha sobrepassat els límits…


… O_O

PS: Actualitzada la galeria Ghhhny!