10.200 euros per una hora de feina

10 dies per Nadal! Avui comença el compte enrera! Ui quins nervis més nerviosos! Ja és dia 15, i com cada any, toca fer, els propòsits pel nou any! Son aquells propòsits que després de dir-los, s’autodestrueixen en 40 segons, com aquests nous SMS

Jo aquest any, encara els estic pensant. Una dels possibles propòsits és fer més petons. Els petons són algo maco, i aquesta cadena de cines regala la meitat de l’entrada si vas amb la parella i et morreges davant la taquilla. Ja tens l’exusa per lligar. Vas al cine amb aquella persona que t’interessa i li dius que així és una forma d’estalviar…

Un altre típic propòsit és trobar una feina millor. Doncs bé, tots aquells que volgueu trobar una feina més ben pagada… que us sembla cobrar 510 euros per treballar 3 minuts? Us imagineu treballar una hora sencera? Serien 10.200 euros! El sou d’un any de molta gent!


… per 10.200 euros l’hora no estaria malament, eh?