Ja hem tornat l’infanta Leonor!!

Sabeu aquella típica escena de les pelis, que un policia captura un lladre, que resulta que no era un lladre, sinó un actor fent una pel·lícula? Pues aquestes coses passen… si és que el món del cinema és molt curiós… per exemple parlem de Superman… superpoders, supervisió, superforça… superpaquet. Com deia aquell… “La culpa és de los padres, que las visten como putas…” i és clar, al final les putes han fet la seva pròpia marca de roba.

Doncs no és pas mala idea eh? La marca es diu DASPU… dona molt de joc, tots ho veiem ràpidament… “Que me das, puta?” O “Te quedas, puta?“… en fi… que aquestes empresàries de Rio de Janeiro, han tingut una idea de puta mare. Podrien fer una samarreta amb les tarifes, o amb anuncis rollo “LLEVATE 3 POLVOS Y PAGAS 2” o una que digui “HOY MIÉRCOLES, DIA DEL ESPECTADOR” pels voyeurs. No seria mala idea, tampoc, eh?

Però si aquest tipus de roba no us agrada (o no us va bé) sempre podeu entrar en un fòrum metafísic. Qui és més freakie? El freakie en sí o el seguidor del freakie que el segueix? O el que parla als fòrums sobre els freakies? El freakie neix o es fa? N’hi ha prou en voler ser freakie, o t’ho has de currar?

En tot cas, el freakie de casa, és a dir el Sr. Gat, ha decidit tornar l’Infanta Leonor. Ignoro si la casa real li ha pagat el rescat. El problema és que primer no s’ha endut el Nenuco


…quina de les dos heretarà?