Si fóssiu superherois, com vestiríeu?

Si fóssiu superherois, com aniríeu vestits? Ja se que no és una gran pregunta, però qui ha dit que les preguntes hagin de ser grans? El cas és que de tota la vida, els superherois no s’han caracteritzat per tenir una superdiscreció. Més aviat al contrari.

Sempre s’han vestit amb colors llampants, cridaners i abigarrats (això últim no se què vol dir). Porten malles ajustades, capes, roba interior pel damunt… i les super heroïnes (que totes estan super bones) van cenyides com embotits!

No podria haver-hi un superheroi que anés amb texans, xiruques i un jersey? Què passaria? No funcionaria? Els dolents no li tindrien respecte? “Ei tu, villano! Soy SuperHombre i tengo superpoderes. Ríndete!” i el villano diria “Tu?? Pero si vas con chandal tio!! Una mieeerda me voy a rendir!!” Vosaltres com us vestiríeu??

En fi… els que no es rendeixen mai són els de casa… avui estava pensant… què passaria si Déu Vos Guard fos… Harry Potter??


… avui només ho entendran els Pottermaniacs!! ;)