Sants Innocents

Avui és el dia dels Sants Innocents, i tant que sí. Apart dels seus origens infanticides, ara el tema consisteix en fer bromes pesades a la gent, i després dir “innocent, innocent” com si diguessis “camara oculta, camara oculta” o “barben” o “salvat! això és casa!“. El tema està en que no et trenquin la cara i llestos.

Des de fa uns anys, als diaris i telenoticies els hi ha fet gràcia participar a la bonica jornada, tot “colant” innocentades entre les noticies de veritat. El problema és que la societat d’avui en dia es tan i tan freakie que ja no t’estranya res, per molt innocentada que sigui. Si algú et diu que per llei els estancs hauran de posar un cartell de prohibit fumar, o que una dona mor ennuegada en un supermercat i tarden dos dies en descobrir-ho, que una dona es traga un móbil per a no discutir, o que un caixer donava bitllets de 50 en comptes de 20, doncs en fi… ja t’ho pots creure tot… u_u

En fi, tan sols un consell… si avui feu innocentades…

…vigileu a qui els hi feu… u_u