Què feu el cap d’any??

Mireu quina obra d’art m’envia l’Anaïs!! Des de l’Avinguda Jaume I, de Girona! Oi que és ferm?? I ara, en voleu un de més llunyà? Què tal un Déu vos Guard de Hobbiton? Doncs és el que ens ha enviat la Noemi!! Ole ole! Un diorama la mar de maco! Ja està tot afegidet a la mítica galeria de Déu vos Guard pels puestos! Moooltes gràcies a les dues!

Ja sabeu que si teniu un Déu vos Guard, una càmera i una mica de temps lliure, me’l podeu enviar per mail, que serà molt benvingut! I si algú vol aparèixer a la columna de linkillos de la dreta de la web, que deixí un missatge en aquest fòrum, que l’afegiré! Ole ole!

Per cert… Què feu el cap d’any?? Aquesta és la típica decisió que no es pren fins a última hora, tard, malament i de pressa, que t’acaba portant a un lloc car, llunyà, i que que no t’agrada. Tot i que a casa n’hi ha un que ho te claríssim…


… i vosaltres?