Tothom ha sigut nen!

Tothom ha sigut nen, en un moment o altre. I aquest d’aquí a la dreta, amb cara de pillo és en Jun (fixeu-vos que encara no portava gorra, eh?) amb tan sols 4 anys. Ja n’han passat 22 més, però si fa no fa, sóc igual de crio.

I no us passa que mirant aquestes fotos de quan ereu petits petitons, tot i saber que sou vosaltres mateixos, és com si estiguéssiu mirant a una altra persona? De fet, què diria aquell nen/nena si us conegués tal i com sou ara? Li cauríeu bé, a ell? Us cauria bé ell a vosaltres? Potser ara som uns impresentables i li faríem por! O potser érem uns nens d’aquells dolents com una mala cosa i ara no ens aguantaríem ni mitja hora?


… i vosaltres…us portaríeu bé
amb vosaltres mateixos ??

Per cert, ja he afegit a la secció de linkillos els enllaços que heu enviat aquí. Ja sou a la secció i anireu apareixent a la columna de la dreta aleatòriament, amb tots els altres! Ole, ole!