Déu vos guard solidari!

Any nou, vida nova!! Aquest any he decidit que un dels meus propòsits serà ser més solidari!! I partint de la idea original del Salva, he decidit feu un donatiu a La Marató de TV3 contra l’Alzheimer que accepta donacions fins al dia 31 de Gener del 2006. Però com que no tinc ni un duro (i encara no tinc els regals de reis) posaré anuncis de Google durant tot el mes de gener, i els diners que en tregui els transferiré a la Marató!! Us aniré informant dels diners aconseguits, i l’últim dia del mes penjaré el certificat de la transferència. Aquesta serà una bonica forma que no tan sols jo, sinó que tots els deuvosguardencs aportaran el seu granet de sorra! Ole, ole!!

On seran els anuncis? Doncs a dos llocs. Uns links a la columna de la dreta, sota els linkillos. I un banner a sota de tot, que no molesti gaire. Si voleu contribuir al tema, doncs tan sols heu de clickar de tant en tant en algun anunci. I sinó, pos res. A finals de mes els tornaré a treure!

INFORMACIÓ DE LA CAMPANYA

Què us sembla la idea? És una mena de comerç just, però en web!
A casa a tothom li ha agradat! Bé, a tothom no…

…no crec que m’ho perdoni mai… u_u

 

PS:I parlant de links,
ja he afegit els nous linkillos
que s’han apuntat aquí.

PPS: I per si no
ens veiem fins les 24:00…