Ves tu quina gràcia…

Què, com prova l’any? Aquesta ha estat la frase del dia… i és que som tant típics… costa molt trobar coses originals, com pot ser un arbre de Nadal de Marihuana, o un guardia civil borratxo atropellant ciclistes.
Però de les novetats més novedoses d’aquest any, és la prohibició de la que tothom parla. Sí, aquell típic producte que tothom diu que no és bo per la salut però que es segueix consumint.  Han prohibit la Coca-Cola! Harl!!

Apart d’això, en aquest bonic 2006 ens han apujat el preu de la llum, el gas, la gasolina i han prohibit el tabac. Mare meva, tot això i només és dia dos!! Imagineu com acabarà l’any? Però la novetat més important és per part d’en Mortimer. Diu que segurament en Zapatero ara també prohibirà morir-se, com aquell alcalde que vàrem dir… total, que ha decidit treure partit del seu …especial… humor.


…tremola Seinfeld… tremola Buenafuente… Mortimer is here!