Nivells de ràbia

Avui, dia 3, m’han demanat 3 autògrafs. Estava jo esmorzant en un bar de per allà a la Barcelona Activa, i la Judith (hola Judith!) m’ha reconegut, s’ha apropat i m’ha demanat un autògraf. M’ha fet il·lusió, i li he fet un Harry Potra la mar de mono. El cas és que després que marxés, dues persones que estaven allà m’han demanat que també els hi firmés i els hi fes un dibuixet. Es veu que no tenien ni folla de qui era jo, però deien que per si de cas, volien l’autògraf…. mira que rara és la gent, eh? O_o’

Però ara parlem dels nivells de ràbia!! Moltes coses en aquest món fan ràbia… i algunes més que d’altres. Per exemple… perdre l’autobús fa ràbia (nivell 1) però veure perdre’l per 30 segons (nivell 2) en fa més. I fins i tot veure com l’estàs perdent (nivell 3) encara més… la pregunta que us faig és…
…quines coses us fan ràbia?

Un últim exemple?

Nivell 1 – Que no et toqui la loteria.
Nivell 2 – Que no et toqui la loteria tot i que el número guanyador s’ha venut al teu poble.
Nivell 3 – Que no et toqui la loteria tot i que el número guanyador s’ha venut al teu carrer.
Nivell 4 – Que no et toqui la loteria tot i que el número guanyador s’ha venut al teu carrer, i a l’administració de loteria on tu has comprat números
Nivell 5 – Que et toquin 17 milions d’euros i se’t caduqui el dècim (apart de ràbia, també s’ha de ser idiota)


Això li deuria fer ràbia, eh? XD