Més ràbies rabioses…

Avui he fet un aparcament perfecte! Sense maniobra ni res, he encarat el cotxe perfectament i ha encaixat al seu lloc com un guant, a la primera, i paral·lel a la vorera. La meva pregunta és… perquè no m’ha vist ningú?? Perquè sempre que una maniobra d’aparcament et surt com el cul, portes tres persones al cotxe, i el carrer és ple de gent que et mira com pateixes intentant aparcar, tocant la vorera i/o el cotxe de davant i/o darrera? Perquè quan et surt a la primera estàs sol com un mussol?? Això fa ràbia… nivell 2!

La llista de ràbies que vau fer ahir és genial!! Les recopilaré i posaré totes en un apartat nou “ràbies pels puestos“!! Tot i que hi ha ràbies una mica ambigües. Per exemple, si estàs veient una peli porno i descobreixes que la prota és la teva parella. Fà ràbia… o no? Uhm, depèn, no? Però si voleu fer ràbia nivell 3 a algú, el que heu de fer és regalar-li una de les joguines de Baby Bush!!

Són joguines per a ments rollo Bush… és a dir… uhm.. una mica “curts” (per no dir subnormals). El meu preferit, que va causar polèmica aquí al DéuVosGuard! i als nostres fòrums, és aquest magnífic cub de Rubik… d’un sol color u_u

El que no fa pas ràbia, sinó riure, és en Mortimer, que s’ha posat el públic a la butxaca (clar que a veure qui és el guapo que li diu que no fa gràcia, no?)


…el mejol, el humol neglo!