Concurs de ràbies

Avui, fent bricolatge casero, tot canviant una persiana, m’he enganxat un dit. M’ha saltat pell i carn, i rajava tanta sang que en podria haver omplert rius sencers! El Sr. Gat diu que exagero, però fins i tot m’he posat una tirita!! Sort del curset de monitors, que em varen dir què havia de fer. Netejar amb aigua i sabó, retallar la pell morta, i posar-hi Betadine. Sort que és el dit polze, que no el faig servit per a teclejar. Tot i així… fa ràbia.

Estic recopilant les ràbies pels puestos que m’esteu enviant per la nova secció. Són genial! Però sobretot són… rabioses. La secció serà com la de les pel·lícules, però posaré el nom de qui ha enviat cada ràbia. Després votarem la ràbia més rabiosa del món mundial! El guanyador tindrà un premi i tot! Encara no se ben bé què podem regalar, però alguna cosa s’ens ocorrirà, no? Alguna idea?

Una ràbia típica (enviada per la Sílvia) és quan t’estàs una hora donant voltes amb el cotxe buscant aparcament, i després de rendir-te i aparcar a l’altre punta de la ciutat, i tornar a peu, descobreixes un lloc JUST DAVANT DE LA PORTA DE CASA. Us puc assegurar per experiència pròpia que fa una ràbia asquerosa. O l’Strangelove, que ens explica el cas d’una noia que va estar venent participacions del Primer Premi de la grossa de Nadal… i no se’n va quedar CAP! Pensar que a cada tio que li vens un paperet d’aquells li estàs donant set milions i mig de peles!! ARGH! I segur que li va costar un munt, col·locar-les totes!!

Per cert, el monòleg del Mortimer ha estat un èxit! Ja li han demanat que torni cada setmana i fins i tot té un fòrum de guionistes!!


…això sí que és tenir un bon control d’audiència!!

PS: Demà són els reis de
l’Orient… ja heu fet la carta?
Jo només demano una
alfombra