Els Reis de l’Orient…

Els Reis de l’Orient porten coses, porten coses,
els Reis de l’Orient, porten coses a la gent!
Una botifarra per a la meva mare,
un got de vi per al meu padrí!
Un tros de coca,
per la meva boca,
un tros de pa
per al meu germà.
Torrons dels fins,
dels bons,
dels quatre cantons!

Aquesta cançó sempre m’ha portat dubtes metafísics… exactament perquè una botifarra per la mare? És una indirecta sexual? I perquè el que canta demana coca, però només pa pel germà? I vi pel padrí? Que li passa, que necessita animar-se? Que és un ranci, potser? I això dels torrons “bons” dels quatre cantons… què passa, que els rodons aquells  d’alicant no són bons?

En fi, independentment del que portin els reis, el cas és que aquests tres homes amb les seves tres barbes, s’han passat pel DéuVosGuard! i us han portat les pàgines finals de…

Per cert… us heu fixat que per a reis tothom regala als altres…

…el que voldria per a ell?

FELIÇOS REIS !!